Tuesday, May 25, 2010

Valjaita uusissa väreissä

Lilli ja Iines pääsivät kokeilemaan uusia Arjalta tilattuja valjaita, tällä kertaa kirkkaan liilan värisiä. Väri on livenä aivan upea!! Se ei vaan ehkä kilppareilla oikein pääse oikeuksiinsa. Luulen että tuo kirkas liila olisi aivan täysosuma hopeakissalle ;-) jonka Lilli toivottavasti tekee Otton kanssa.
Lyllerö-Iines lähti pitkästä aikaa pihalle ja juoksenteli ympäriinsä innoissaan :-) Sillä on edelleen aika tavalla karvaa vartalossa, vaikka suurin osa karvasta tippui jo alkuvuonna. Kauluri on mennyttä ja saa nähdä mitä jää jäljelle pesun jälkeen... eli Jämsässä saatetaan nähdä hieman vähemmän karvainen Iines :-)

Ekassa Iineksen kuvassa näkyy hyvin myös sen lähes maata viistävät kainalokarvat :-D Viimeisenä vaan ei vähäisempänä Roope pääsi lempipuuhaansa -ruohonsyöntiin :-) Roopelle tilattiin nyt vihdoin xl-kokoiset valjaat, kun äitini valitti että Roopen valjaat on niin pienet (ne tosin oli Iineksen limet, ei Roopen omat...) Roope on kesän kunniaksi kasvattamassa taas parempaa turkkia, se kun on ollut tosi puli jo syksystä saakka.
Lulukin harkitsi hetken ulkoilua, mutta en ehtinyt tarpeeksi nopeaan saada sille valjaita. Ehkä sitten seuraavalla kerralla olen nopeampi :-D Lulun väritys on niin outo tällä hetkellä, että siitä olisi aivan pakko saada kuvia luonnonvalossa!

No comments: