Tuesday, July 22, 2008

Kuulumisia

Ella oppi toissapäivänä käymään laatikolla! Aiemmin päivällä se oli jo vähän huudellut ja mennyt ympäri aitausta, mutta sitten illalla päätyi laatikkoon ja teki pissat. Ekun näin kanssa eilen laatikolla, mutta (yllättäen) punainen riiviö vain syö hiekkaa jos sen laittaa laatikkoon... Kaipa sekin vielä joskus oppii ;-)

Kukaan pennuista ei vielä syö kiinteitä, harjoiteltu on, mutta maitobaari on vielä päällimmäisenä mielessä. Pienen tauon jälkeen on taas tullut ihan hyvin painoa, eilisestä 16-28g kaikille! Jospa ne kuitenkin vielä tajuaa, että kaikki maito ei tule tissistä... (Tai voihan olla että syövät salaa lautaselta, en vaan kertaakaan ole nähnyt ketään kupeilla)

Aidat on kaadettu ja pennuilla on käytössään koko makuuhuone. Iines on hermoromahduksen partaalla, kun pennut viipottaa laajemmalla alueella. Pennuista selvästi aktiivisin on Eidi, jolla on koko ajan turbovaihde päällä :-) Sitten yhtäkkiä yllättäen aina sammuu johonkin. Tänä aamunakin nukkui keskellä lattiaa. Eidi on hassu punainen höttöpallo, jolla on nyt jo tosi paljon karvaa! Ei Ella ja Ekkukaan mitään puleja ole, mutta Eidi on selvästi pörröisin.

No comments: