Friday, July 11, 2008

Pentukuulumisia, 11.7.2008

Pennut kasvavat kovaa vauhtia! Leikkivät, pesevät tassujaan ja miettivät onko pesän ulkopuolella elämää :-) Ovat kyllä tosi sööttejä, kun horjuvin askelin mönkivät ympäri pesää. Pesän asuinpinta-ala on nyt tuplattu, kun väliseinä avattiin. Nyt on vähän enemmän tilaa liikkua ja Iineskin tykkää kun ei tarvitse olla niin pienessä tilassa.

Saga käy edelleen salaa pissattamassa pentuja, mutta liukenee äkkiä paikalta, jos Iines lähestyy ;-) Iinestä ei tunkeilijat haittaa - kunhan pennut ei huuda. Tosin nyt kun maitoa ei ole enää tullut hirveästi, alkavat heti vaatia ruokaa jos joku erehtyy pesään kurkkimaan.

Ekku on suloinen nallekarhu :-) Aamuisin kun herään, se tönöttää jo pesän ovella ja katselee minua pää kenossa. Sitä saa silitellä ja se roikkuu puoliksi pesän ulkopuolella. Tytöt käyttävät sitä tyynynä, kun se on niin pullea. Eidillä on silmät vähän rähmineet edelleen ja putsaukset saavat aikaan suuren vastalauseiden ryöpyn... Miten voikin olla vaikeampaa pitää pennun päätä paikoillaan kuin aikuisen ;-) Lisämausteen hommalle antaa "teosto", joka vaatii lastaan takaisin.

Ella, Eltsu, Prinsessa... Pieni mussukka, jota ei voi sanoin oikein edes kuvailla :-) Siitä näkee heti, että on Iineksen pentu. Venyttelee ja söpöilee koko ajan. Kun sen ottaa käteen, sen katselee silmiin ja on niin söötti.. Edelleen kyllä herne on patjan alla toisinaan ja silloin on kova rähinä päällä. Iineskin ihan hätääntyy aina, että mikä sillä on hätänä. Nyt on ollut katastrofi, jos joku on Ellan nurkassa. Se haluaa siis aina nukkua yhdessä tietyssä nurkassa ja menee läpi mistä vaan, jotta sinne pääsee ;-)

Sunnuntaina tulee jo 3 viikkoa täyteen. Eidistä on tullut 2 kyselyä, muista ei vielä mitään. Mutta onhan tässä aikaa. Kesäloma alkaa neljän viikon päästä, joten pääsen viettämään laatuaikaa sitten niiden 7-viikkoisten riiviöiden kanssa ;-)

No comments: