Thursday, July 31, 2008

Onnistumisia ja odottelua...

Ella on oppinut syömään! Jee :-) Aika tuskaisaa alkoi jo ollakin, kun muut sentään harjoitteli syömistä ja Ella vaan oli totaalikieltäytyjä. Ehkäpä nyt neiti alkaa saada muita painossa taas kiinni. Oli jo vähän kuronut eroa, kun jäi taas jälkeen.

Painot on nousseet surkeasti koko viikon, kuumuudellakin on siinä suhteessa varmaan oma osansa. Kun lämpötila on yli 30 astetta, niin onhan siinä kaikilla jo vähän veto pois! Iines on ollut aivan läkähtynyt ja onkin lopettanut kokonaan imettämisen. Painoa on ihme kyllä enemmän kuin ennen astutusta, jospa se 4 kg vielä rikotaan ;-)

Jospa nyt alkaisi noususuhdanne painoissa ja voisin vähän huokaista helpotuksesta. Vielä viikko töitä ja sitten loma! Tänään tosin onnistuin telomaan itseäni kotona, joten voipi olla että huomenna täytyy parannella päätä kotona. Onneksi tällä kertaa selvitään ilman tikkejä, nätisti tuli vekki edellisen tikkauksen yläpuolelle - tosin tapahtumilla on n 20 vuotta väliä, että en nyt sentään kauhean tapaturma-altis ole... Kiva turvotus tossa silmäkulmassa nyt kuitenkin on, täytyy varmaan mennä työterveyshuoltoon aamulla, just in case.

Täplä on edelleen yhtenä kappaleena! Tekisi nyt jo pennut, jotta Iineksen pennuista saataisiin jotain pentukuvia tässä lähipäivinä ;-) Niin ja Sagasta mummo :-)

1 comment:

Pia said...

Ella on kyllä aivan ylisöpö. Kävin sivuilla katsomassa kuvia. Pitää kyllä tulla kameran kanssa kylään kun vielä hieman kasvavat!