Wednesday, July 16, 2008

Lisää löpinöitä...

Eidi on RIIVIÖ! Kassun kasvattaja vahvisti sen mitä epäilinkin: Kassu oli pentuna villi viikari. Eidi on selvästi isäänsä tullut, Iines on ihan pulassa sen kanssa! Eidi puree ja läpsii Ellaa ja Ekkua koko ajan ja siinä sivussa vielä Iinestäkin. Kurinpalautuksesta se ei ole moksiskaan, mutta Iines kyllä yrittää sitä pistää komentoon... Tänään kun tulin mansikkaamaalta, Eidi juoksi ympäri pentuaitausta ja kurisi hassusti :-) Iines yritti saalistaa sitä etutassujensa väliin, mutta aina se pääsi livahtamaan. Sen suurinta hupia on tunkea itsensä puisen korin taakse ja juosta sitten edes takaisin sen takana. Vähän niin kuin joku kissalabyrintti... Se kehtaa vielä tapittaa minua niin viattoman näköisenä, vaikka varmaan mielessä pyörii kaikkia riiviösuunnitelmia...

Varmaan joku aamu mulla on pieni punainen jalassa kiinni ;-) Se on nyt parina päivänä halunnut kovasti nuolla mun jalkoja... Ei varmaan mee kauaa ennenkuin roikkuu varpaassa hampaineen ;-)

Ekku yritti eilen kovasti keksiä tietä ulos aitauksesta! Se keksi kiivetä sturdin verkkoa pitkin ja yritti siitä tiputtautua aitauksen ulkopuolelle. Vitsin apina! Ei ne mun teippaamat laidat taida kauaa niitä pidätellä. Ekku on nyt yli 500g ja sellainen ihana pyöreä nallekarhu. Ekku on tosi reipas jässikkä, se menee joka puolelle sen kummemmin ihmettelemättä. Sitä saa silitellä ja pitää vähän jo sylissäkin. Kiinteitä ei suostu vielä kukaan syömään, mutta joka päivä vähän maistatan ruokia... Painoa on nyt taas tullut sellaiset 15g/pv kaikille, joten nälkä ei vielä aja ipanoita ruokakupille.

Aamulla kun heräsin ja kurkkasin sängystä lattialle, oli Ella jo siinä odottamassa ja tapitti minua niin söpönä silmiin :-) Pieni prinsessa vaati HUUTAMALLA rapsutuspalvelua ja kun menin olohuoneeseen, se seurasi niin pitkälle pahvivankilassaan kun pääsi... Kun tulin mansikkamaalta, niin siellähän se taas jo odotteli. Aivan ihana *huokaus*.

Otin aamulla parit kuvatkin, kun ipanat nukkuivat niin söötteinä pehmopesässä. En vaan ehtinyt siirtää niitä vielä koneelle! Ehkä illemmalla :-)

No comments: