Tuesday, July 15, 2008

Pentuhöpinöitä, 15.7.

Ekkua tullaan tänään katsomaan! Pienestä söpöliinistä miehestä ei olekaan tätä ennen tullut yhtään kyselyä. Eydiksestä on tullut 2 kyselyä ja tiedän yhden kolmannen kiinnostuneen, vaikka Eidi onkin väärää sukupuolta... ;-) Saa nähdä minne rokkitukka punapää lopulta matkaa.

Ellasta ei kyselyitä ole tullut, ellei lasketa erästä siihen kovasti ihastunutta ystävää siihen kastiin... Saa nähdä muuttaako Ella heidän luokseen vai mitä tapahtuu. Laitoin sen nyt kuitenkin varatuksi ja otin pois pentulistalta. Kyllä prinsessalle koti on tiedossa, vaikka tuo ensimmäinen suunnitelma ei toteutuisikaan ;-)

Pennut on karanneet pentulaatikosta ja riehuvat aitauksessaan. Saa nähdä onko laidat vielä pystyssä, kun menen kotiin! Saga yritti aamulla kovasti kaataa niitä... Niiden teippaamisessa oli kyllä sellainen homma, että Saga saa kuulla kunniansa jos ne on revitty maan tasalle... Kiinteiden maistelu on aloitettu, mutta pentujen mielestä ruoka on aivan kamalaa. Eivät tunnu oikein vielä olevan valmiita kiinteiden syömiseen, mutta maitohanat on sen verran ehtyneet, että olisi hyvä alkaa miettiä jo muutakin kuin maitoa. Lisäruokaa pennut eivät ole tämän reilun kolmen viikon aikana kertaakaan saaneet ja nyt on vähän myöhäistä aloittaa se. Joten jospa nyt kiltisti vaan siirtyisivät lautasen ääreen.

Iines on vähän tyytymätön, kun pennut viipottavat joka puolella! Se yrittää niitä epätoivoisesti komentaa pysymään paikallaan, mutta laihoin tuloksin... Sagan pentupäiväkirja on hukassa, joten en ole voinut tarkastaa millon Remu, Karkki, Sunna ja Sibi vapautuivat pentulaatikosta, mutta tuntuu että se tapahtui vasta myöhemmin? No toivon mukaan pentupäivis vielä jostain ilmaantuu. Ei siitä ole kuin pari viikkoa, kun sen näin. Olen kai vaan siivonnut sen jonnekin "jemmaan".

1 comment:

Anonymous said...

Jaahas ;) Eidi sais kasvattaa itselleen nopeasti pojan värkit jos meinaa tänne muuttaa :D Ilmoita kun se on varattu, niin mä uskallan taas tulla käymään sun kotisivuilla... ;)