Monday, March 2, 2009

Maanantai...

Tänään ei oikein kulje englanniksi, joten suomeksi vaihteeksi... Yleensä kirjottelen englanniksi sen takia, että Iineksen kasvattaja ymmärtää ja samaten Sunnan omistajat :-) Pysyy samalla englanti mielessä joten kuten, kun niin vähän tulee sitä nykyään käytettyä. Ehkä pitäisi taas hakeutua englanniksi opiskelemaan jotain, MUTTA ei enää ikinä liiketaloutta ;-) Sähköpostia toki tulee kirjoiteltua melkeen päivittäin, mutta viimeksi olen tainnut puhua englantia siellä Kreetan reissulla.

Iines nirsoilee edelleen. Paino on kuitenkin noussut ihan suht hyvin taas, yhtäkkiä lauantaista sunnuntaihin tuli melkeen 100 gramman hyppäys. Nameja se vonkaa koko ajan, se on keksinyt kivan tavan vetää verhoa sen verran, että herään ja sitten tulee sängyn viereen odottamaan namia! Se ei ole koskaan ikinä ennen tehnyt mitää kiellettyä! ;-) Järkytys. Nytkään se ei revi verhoa alas, liikuttelee sitä vaan sen verran, että saa mut hereille. Tämä tapahtuu joka aamu viideltä. Iines on tarkka ajan kanssa... Ei pitäisi antaa periksi, mutta säälittää kun toinen on niin nälkäinen...

Nyt on vuorokausia kasassa 50, eli pari viikkoa pitäisi vielä olla jäljellä. Jos laskisi synnytyksen osuvan vuorokaudelle 66, niin olisi vielä 2 viikkoa ja 2 päivää, 63 vuorokauden mukaan viikko ja 6 päivää. En malttaisi millään odottaa pentuja!! :-) Kiva nähdä minkälaisia "tyyppejä" sieltä tulee.

No comments: