Monday, June 22, 2009

Edelleen surullinen kissanpentu...

Huoh, silmät ristissä täällä töissä istuskelen - yö meni vähän niin ja näin, vähän väliä pieni kissanpentu yritti päästä väkisin peittoni alle ja käpertyi kylkeen kiinni. Sillon kun se ei ollut vieressäni, oli se sängyn jalkopäässä Sagan kainalossa tai huuteli olohuoneen puolella surkeasti. Saga on onneksi tosi kärsivällinen sen kanssa, jaksaa hoitaa ja pitää sille seuraa. Jopa vähän leikkii, Saga kun on ikuinen pentu itsekin ;-)

Iines yrittää vierottaa Lilliä kovasti, se välttelee sitä parhaansa mukaan ja viihtyy jossain minne Lilli ei pääse perässä. Eilen näin senkin ihmeen, että Lulu pesi Lilliä! Tänään Lilli kyllä sai kyytiä Lululta, kun kehtasi härkkiä sen häntää parvekkeella...

Ihmeen hyvin ne kuitenkin tulevat toimeen, Lulu viihtyi yön Sagan ja Lillin vieressä sängyssä :-) Roopella ja Lillillä ei juurikaan ole mitään kanssakäymistä keskenään, ainakaan vielä.

1 comment:

mimou said...

Voimia pikkuiselle Lillille täältä meiltäpäin! Aadalla on iltariehut menossa, se on repinyt kirjahyllystä kaiken mahdollisen ja kantaa saaliitaan hirveellä vauhdilla kiipeilypuuta pitkin ylös ja alas! Oon aivan ällistynyt sen rohkeudesta, nyt jo tosiaan kävelee lattialla Elviksen ohi(sähisten kohdalla) Toivottavasti Lilli pääsee pian eroon surusta! Terkkuja Aadalta!