Tuesday, June 16, 2009

Pennut huomenna jo 13 viikkoa

13 viikkoa tulee huomenna mittariin ja heti seuraavana päivänä 3 kuukautta. Ipanoiden muutto alkaa olla jo lähellä, torstaina käydään taas eläinlääkäriä moikkaamassa ja perjantaina on Siirin aika lähteä tutkailemaan uutta kotiaan Lempäälään. Seuraavana päivänä Aada lähtee sitten Espooseen :-)

Sain tänään viimeisteltyä pentukansiot! Ei siinä sitten kovaa urakkaa ollutkaan, kun olin tehnyt suurimman osan työstä jo ennen kuin pennut syntyi... Valmiiseen pohjaan vaan aina päivitetään tietyin osin kunkin pentueen jutut ja kuvat. Kuvat on vielä levyille polttamatta, mutta eiköhän se asia etene huomenna - olisin polttanut ne jo tänään, mutta ilman levyjä se on hiukka hankalaa ;-)

Aadan "pentupaketti" on suurimmaksi osin jo Espoossa odottamassa, mutta ruokaa pitäisi vielä käydä ostamassa lisää. Siirin tavarat on jo pakattu, joten kaikki alkaa olla valmiina muuttoa varten. Lilliä käy sääliksi jo etukäteen, se ei vielä tiedäkään että joutuu jäämään "yksin" noiden isojen kanssa. Ei sillä etteikö se pärjäisi niiden seurassa, mutta onhan sisarusten kanssa aina kivempi painia ja riehua.

Pentujen 13vk kuvat on osittain otettu ja osittain jo siirretty koneellekin... mutta Aada kieltäytyi yhteistyöstä ja siitä on vaan pari kuvaa. Yritän siis huomenna uudella innolla kuvata sitä, joten kuvat ja muut höpinät julkaistaan varmaan illemmalla :-)

No comments: