Saturday, September 19, 2009

Lilli 6kk ja pari kuvaa myös isukista

Pari kuvaa Lillistä eiliseltä :-) Neiti ei oikein suostunut poseeraamaan, joten viralliset 6kk kuvat tulevat sitten, kun saan ne Latviassa otetut kuvat. Paneelissakin Lillistä otettiin muutama kuva, joten jospa niissäkin olisi joku onnistunut.

Lillin kuvaaminen pihalla on aika haastavaa puuhaa, koska vähänkin aurinkoisella ilmalla tuppaa käymään niin, että valkoinen naama näkyy kuvissa ihan suttuisena ja tärähtäneenä. Vika on varmaan kamerassa, mutta en ole keksinyt mitä asialle voisi tehdä..

Lilli on pienestä pitäen ollut innokas ulkoilija ja yrittää lähteä ovesta joka kerta, jos olen jonnekin lähdössä. Yleensä sitä joutuu harhauttamaan jotenkin, jotta pääsee livahtamaan ulos ilman sitä!

Sain Lauralta pari uutta kuvaa Tiikeristä :-) Tiikeri on kasvattanut upean turkin ja massaakin löytyy aivan eri tavalla kuin vaikkapa vuosi sitten! Tiikeri valmistui International Premioriksi viime kuussa Tallinnassa, mutta viettää nyt hieman näyttelytaukoa. Tiikerin arkea sulostuttaa nykyisin pieni tyttövauva, joten näyttelyareenat saavat nyt odottaa :-)


1 comment:

Päivi said...

Lillistä on kasvanut kaunis nuori neito!
ja ONNEA näyttelymenestyksestä!
Päivi