Friday, September 25, 2009

Odottelua ja reklamaatioita

Pipa täydessä turkissa, etualalla partner in crime: Roope ;-)

Pipa pienenä ja viattoman näköisenä

Saga alias Pipa elää jännittäviä aikoja. Joka päivä odotetaan kuumeisesti viestiä Hollannista, että joko Pipan lapsenlapset, Juniorin ja Sunnan pennut, ovat syntyneet. Tänään menossa 66. vuorokausi, mutta ei vielä merkkejä synnytyksen alkamisesta. Pipana on omansa pukannut maailmaan vuorokaudella 66, toiset perjantai aamuna, toiset perjantain ja lauantain välisenä yönä ;-) Joten jospa viimeistään huomenna on jotain uutisia sähköpostissa.

Vauvauutisten sijaan Pipanalle on tullut taas reklamaatioita lasten käytöksestä ;-)

Pipa haluaa muistuttaa, että ottaa valituksia vastaan vain parittomien viikkojen torstaisin, klo 01 - 05. Muina aikoina Pipan toimisto on suljettuna. Pahoittelemme aikataulusta mahdollisesti koituvaa haittaa! Pipa haluaa myös ystävällisesti huomauttaa, ettei voi olla vastuussa kaikesta pahanteosta, jota lapset harrastavat. Eikä varsinkaan mistään, mitä Iineksen lapset harrastavat.

Pipa on itse ollut - ja on edelleen - hyvinkin aktiivinen kissarouva, joka keksii jos jonkinlaista tekemistä itselleen. En yhtään ihmettele, että lapsissakin löytyy samoja piirteitä ;-) Tuttuun tapaan Pipan tekemisistä lähtee sitten "reklamaatio" aina kasvattajille ja/tai äiti-Athenelle... Äidissä ja tyttäressä on paljon samoja piirteitä, varsinkin äänenkäyttö on jatkuvaa ja tarvittaessa hyvinkin vaativaa! Onneksi lapset eivät oikeasti mitään älyttömiä täystuhoja ole, mutta toisinaan saattavat vähän kiristää omistajiensa pinnaa ;-)

No comments: