Wednesday, February 17, 2010

Aada, Lilli ja Siiri huomenna 11 kuukautta

Vuoden rajapyykki alkaa neideillä häämöttää, huomenna tulee täyteen 11 kuukautta!

Sain tänään Siiristä kuulumisia ja neiti painaa 5,2 kg :-D Sterilisaatiosta on aikaa nyt puolisen vuotta, joten toki kyseessä on kastraattipaino. Äiti-Iines on edelleen kilon kevyempi, mutta toisaalta ihan hyvä ettei paino-ongelmia ole ainakaan vielä tiedossa. Yhden kissan taloudessa kissaa on vielä suht helppo laihduttaakin, mutta kun on muitakin kissoja, on se aika tuskaisan vaikeaa. Onneksi nuo omat ovat kaikki nyt ihannepainoisia, joten saavat syödä raksujakin niin paljon kuin tykkäävät.

Aada on äitinsä tapaan nirsoilija, tarvitsisi keksiä nyt jotain kokeilemisen arvoisia ruokia... Ei Lillikään mikään ruoka-rohmu ole, mutta esim. kanasheba on sellaista herkkua, jonka takia Lilli jaksaa aina ilmaantua ruokakupille. Iineksen osalta pahimpaan nirsoiluun auttoi sterilisaatio, tosin edelleen jaksan yllättyä kun näen se ruokakupilla ;-) (se oli ennen niin harvinainen näky). Nyt kyllä ainakin maistaa kaikkea, ennenhän lihakin piti pilkkoa nuppineulanpään kokoisiksi paloiksi ja tarjoilla suoraan kädestä.

Yritän lähipäivinä ottaa kuvia Lillistä, vaikka ei se nyt kovin paljoa ole muuttunut viime kuvista - ehkä korkeintaan on vielä hieman karvattomampi ;-)

1 comment:

Unknown said...

Muakin huolettaa et kuinka kaksoisleuka pukee tota Monnin kauluria penturuokien jälkeen. :D Linkkasin hei sutkin onne blogin vasempaan laitaan, ok?