Sunday, February 28, 2010

Tallinna

26.2.
Tänne olisi tarkoitus tulla kuulumisia ja tuloksia Tallinnasta, jos vaan pääsen hotellin tietokoneelle lauantaina :-)

Laiva lähtee 17:30, joten joudun lähtemään töistä kolmelta ja kun olen kaapannut kissan ja tavarat mukaan, kiireellä nokka kohti Helsinkiä. Mutta palataan asiaan, sitten kun sitä asiaa on...

________________________________________

28.2.
Ja niinhän siinä kävi, että en päässyt koneelle asti... Tai olisin päässyt, mutta totesin että 20 EEK/ 10 min oli liikaa ;-) Eihän se nyt oikeasti ole kuin reilun euron, mutta periaatteesta en suostunut maksamaan.

Lillin viikonloppu meni aivan nappiin, kerrankin! Lauantaina tuli viimeinen avoimen serti ja Lilli valmistui Championiksi! VP meni vitosluokan naaraalle, joten meillä ei ollut enää asiaa jatkoon. Sunnuntaina tuli eka CACIB ja Lilli oli myös VP :-) TP-valintaan asti ei enää päästy, tuomarilla oli ehdokkaita paperilla joku 12 kpl, joten parempi niin että ei kaikkia ottanut sinne turhaan roikkumaan... Keskenhän tuo kakara vielä on, kun ikää on vasta 11 kuukautta.

Seuraavana vuorossa olisi Seinäjoki ensi lauantaina, mutta täytyy vielä miettiä lähdetäänkö vai ei. Lillille on tulossa kiima ja kiiman aikaan se ei anna venyttää itseään edes kotona... joten lähtöpäätös jää viime hetkeen: jos perjantaina alkaa olemaan jo hiljaista, niin saatan vaikka lähteäkin :-) Jos ei, niin seuraava esiintyminen on sitten Turussa 27.3.

Viikonloppu oli monella tapaa tosi onnistunut, mutta harmikseni Sagan tyttö Karkki hävisi sertikisan molempina päivinä :-/ Tytär Kiara sen sijaan oli molempina päivinä vitosessa VP ja tänään myös TP! Onnittelut!

Meidän autossa matkustaneista kissoista Suvipäivän Laureline valmistui lauantaina IC:ksi ja oli myös TP! Sunnuntaina sai ekan vitosluokan sertin. Suvipäivän Onni O valmistui lauantaina Premioriksi ja oli TP, sunnuntaina tuli eka CAPIB. Suvipäivän Magni sai molempina kolmosluokan sertin ja oli sunnuntaina vielä VP ;-) Suvin ja Veikon ranskanpulla Excel oli lauantaina EX1(2), TP ja sunnuntaina EX1(2), VP, TP ja KPP! Onnea kovasti, hieno alku näyttelyuralle :-)

Reissussa oli myös Soikku jonka daameista Noona valmistui lauantaina GIC:ksi ja sunnuntaina tuli eka CACS ja Neko valmistui sunnuntana IP:ksi! Hieno reissu siis siltäkin osalta :-) Onnitteluja Pukkilan suuntaan!

Olo ei ole reissun jäljiltä kovin hehkeä, mutta ehkä kunnon yöunet parantavat oloa hieman... Tarkoitus olisi alkuviikosta saada naputeltua arvostelusetelit koneelle ja muutenkin kirjoitettua matkasta jotain. Nyt ei vaan into riitä, olen ollut koko päivän enemmän tai vähemmän huonovointinen :-/

5 comments:

Anonymous said...

Onnea teille Tallinnan reissulle! Toivotaan että sieltä tulee todella hyviä uutisia :)

Minde said...

Kiitos :-) Toivotaan parasta! Lillin lisäksi matkaan on lähdössä Madden toinenkin lapsenlapsi, Jimin tyttö Kissafarin Canberra <3

Marja said...

Onnea CH Lillille <3 !!!

Canberra vp :)

Auli said...

Onnea hienosti sujuneesta Tallinnan näyttelymatkasta!

Anonymous said...

Onnittelut Lillin Championista! Ja hienosti myös toinenkin Madden kaunis lapsenlapsi pärjännyt :)