Monday, February 8, 2010

Lillin näyttelykalenteri

Vaikka oma into onkin jopa alta nollan, niin kaipa niitä näyttelyitä olisi pakko yritää suunnitella. Kutosessa ne sertit ei ilmaiseksi tule, joten todennäköisesti aika moneen näyttelyyn on mentävä, ennen kuin sertit on kasassa Champion-titteliä varten. Tuskin Lilli tulee keväällä saaman turkkiaankaan takaisin, joten sitä on turha jäädä odottelemaan. Pulina siis vaan yrittämään ;-)

Ensin vuorossa on nyt viikonloppuna Jyväskylä, jonne lähdetään molemmiksi päiviksi. Näyttelypäivän päätteeksi on tarkoitus rentoutua Laajavuoren Rantasipissä, joten sitä odotan sentään innolla :-) Seurakin on hyvää, kun Merja majoittuu Helmin kanssa samaan hotelliin.

Yhden viikonlopun tauko Jyväskylän jälkeen ja sitten vuorossa on Tallinna. Veikon autoon olisi tarkoitus änkeä Veikon, Suvin, minun ja Katin lisäksi vielä 7 kissaakin, joten liikaa tilaa ei tule olemaan. Kiva reissu varmasti tiedossa! Ihanaa nähdä Karkki ja Kiara taas :-)

Tallinnasta kun selvitään, niin pitäisi 6.3. suunnata Seinäjoelle! Joku mielenhäiriö vissiin iski, kun innostuin sinnekin lähettämään laput... No jos aamulla tyyny on tosi hyvin ja väsyttää, niin voi olla että jää väliin.

Seinäjoen jälkeen seuraavana etappina on Turku, jonne lähdetään yhteiskyydillä Soikun kanssa. Päiväksi valikoitui nyt lauantai, niin on sunnuntaina mahdollisuus lepäillä ennen työviikon alkua.

Kevään tällä erää viimeinen suunniteltu näyttely on Rurokissa sunnuntaina. Paikalle on Lillin lisäksi tulossa sisko Aada :-) Kiva nähdä Aadaakin taas, viime näyttely olikin elokuussa, joten taukoa on tullut aika reilusti.

Lillin vauvasuunnitelmien toteutumisajankohta on vielä auki, mutta ainakaan ennen kesäkuuta ei ole tarkoitus treffejä pitää. Tosin siinä tienoilla saattaa Lillillekin iskeä jo kiimojen osalta kesätauko... joten pitää nyt vähän miettiä. Varmaan Rurokin jälkeenkin tullaan vielä jonnekin näyttelyihin, riippuen millaisessa kehitysvaiheessa neiti on ja millaista palautetta tulee tuomareilta. Eihän sen näyttelyttämisen suhteen mikään kiire ole, mutta pentuaika tuo siihen joka tapauksessa aika pitkän tauon.

1 comment:

Jobove - Reus said...

very good blog, congratulations
regard from Reus Catalonia
thank you