Friday, February 12, 2010

Kes-Kis, Jyväskylä 13.-14.2.

Lilli pestiin keskiviikkona, toivon mukaan tulos on vähän kelvollisempi kuin viime kerralla :P Harmillisen sähköiseksi se taas meni, mutta jospa siitä nyt jotenkin selvitään...

En ole pakannut vielä mitään tavaroita reissua varten, mutta onhan tässä aikaa. Täytyy vaan pakata itsellekin vähän enemmän kuin normaalisti, mm. uikkarit :-D Pääsen lauantaina Laajavuoren Rantasipiin uiskentelemaan, joten kivempi ilta tiedossa kun normaalisti näyttelyreissuilla.

Lillin arvostelee lauantaina Åsa Hammarlund ja sunnuntaina Veikko Saarela. Lilli ei ole kummankaan pöydällä ennen käynyt, joten mielenkiinnolla odotan :-) Sunnuntain osalta on tiedossa, että on ainakin yksi kisaaja - lisääkin voi varmaan löytyä. Kutosessa nuo sertit kun ei yleensä "ilmaiseksi" tule. Lilli ei viimeksi innostunut tuosta Killerin näyttelypaikasta kovinkaan paljoa, mutta täytyy toivoa että ei nyt olisi niin hermostunut.

En ole vielä edes ehtinyt pohtia, mihin aikaan lähden aamulla ajelemaan. Varmaan jos kuuden aikaan starttaisi, niin ei tulisi kiirettä :-) Kelistä kun ei tiedä, eikä ole kiva jos on siinä rajoilla että ehtiikö ennen ell.tarkastuksen loppua paikalle vai ei. Tosin mullahan on pakkomielle olla aina ajoissa, joten sellaista tilannetta ei ole vielä tullut eteen ;-) mutta silti...

Sunnuntai-iltana tai viimeistään maanantaina on tiedossa näyttelyraporttia :-) Pidän sormet ja varpaat ristissä, että saataisiin edes yksi serti viikonloppuna. Tosin Tallinnan reissun takia tarvittaisiin ne molemmat, mutta aina ei käy niin kuin toivoo :-)

No comments: