Monday, February 15, 2010

Näyttelykuulumisia

Oikein onnistunut viikonloppu takana!!

Lilli sai lauantaina ensimmäisen sertinsä ja oli vielä vp! Pian 11 kuukautta täyttävä teinineiti kävi tp-valinnassakin pyörähtämässä, mutta paneeliin meni kaunis cooni, joka oli kp molempina päivinä. Sunnuntaina oli jännät paikat, kun oli sertistä kisaa ja tuomari venytti valintaansa viimeiseen asti ;-) Lilli sai ilokseni sertin ja oli vp-valinnassa kakkonen. Tp-valinnassa vastassa oli 3 muuta naarasta, mutta Lilli pääsi paneeliin! Tuomari kehui Lilliä mm. tyylikkääksi naaraaksi ja tykkäsi kovasti muutenkin. (Näyttelykunto oli arvatenkin hieman eri luokkaa kuin Surokissa...) Täytyy myöntää, että kyllä ne kehut enemmän mieltä lämmittää, kun on kyseessä oma kasvatti... JA on se äitiään parempi, joten ainakin siinä suhteessa ollaan menty oikeaan suuntaan.

Vaikka vp- ja tp-tulokset mieltä kovasti lämmittääkin, niin sertihän on se pääasia. Seuraavana vuorossa on Tallinnan näyttely, jossa toivottavasti tulisi se vika avoimen serti. Kisaa voi olla paljonkin, että jää nähtäväksi miten meidän käy! :-)

Jännitin kyllä kovasti Lillin arvostelua sunnuntaina, mutta sitäkin enemmän uutisia Ruotsista. Ja tulihan se viesti vihdoin: Sagan ja Iggen poika Abeona's Sharma valmistui Supreme Premioriksi!! Onnea Wikbergin perheelle :-)

No comments: