Monday, March 22, 2010

Kolmijalkainen kissa :-/

Lauantaina kun tulin kotiin illalla, oli vastassa kolmijalkainen Lilsu :-/ Tai no, osittain kolmijalkainen... kyllä se astuu toisen etujalkansa päälle, mutta vähän varovaisemmin ja pesee sitä tiheään tahtiin. Eilen se kyllä hyppi ja juoksi illalla ihan entiseen tapaan, mutta yritin sitä estellä parhaani mukaan. Olisi nyt hyvä leputtaa sitä jalkaa, kun se mitä ilmeisemmin on venähtänyt.

Tänä aamuna käveli jo vähän paremman näköisesti, kunnes riehumisepisodin jälkeen taas klenkkasi. Sain sentään estettyä, ettei hypännyt taas vessan oven päälle! Epäilen että vamma on saanut alkunsa samaisen oven päältä, ehkä Lilli on pudonnut alas tai hypännyt alas huonosti tms.

En (vielä) soitellut eläinlääkäriin, kun kuitenkin pystyy pistämään painoa jalan päälle. Jalka ei ole turvonnut, eikä Lilli sanonut mitään kun tunnustelin jalkaa. Kunhan se nyt malttaisi olla vähän rauhallisemmin, niin ehkä se paranisikin nopeammin...

Näyttely saattaa kyllä jäädä nyt väliin, koska ei Lilli tuossa kunnossa voi mihinkään lähteä. Mutta tutkaillaan nyt tilannetta vielä pari päivää.

3 comments:

Anonymous said...

Voih! Pikaista paranemista Lillille!

Minde said...

Täytyy varmaan kuvauttaa se jalka nyt kuitenkin, kun ei se nyt ole vieläkään kunnossa :-/

Anonymous said...

Voi ei :/ Onhan se tietenkin parempi kuvauttaa, saa sitten kuitenkin varmempaa tietoa ja itselleen ainakin jonkinlaisen mielenrauhan.