Friday, March 26, 2010

Päivitystä

Karkin leikkaus meni hyvin, punainen paholainen on nyt sitten kastraattirouva! Karkin pentujen isä Jimi Jäämies pääsi myös kastraattikerhoon, tosin päivää myöhemmin kuin Karkki... Nuo kohtutulehukset ovat kyllä ikäviä :-/ mutta minkäs teet, pääasia että kissa on kunnossa, vaikka siitosura jäi odotettua lyhyemmäksi.

Lillin jalassa ei ollut murtumaa tai venähdystä, vaan puremajälki! Joku oli purrut Lilliä jalkaan ja jälki oli aika lailla piilossa anturan ja varpaiden välissä. Lillihän olikin tassuaan kovin ahkerasti pessyt, mutta ajattelin sen johtuvan siitä että jalka olisi venähdyksen takia kipeä (ja tutkiessani jalkaa tunnustelin vain luita, en edes tajunnut katsoa tassun alle, että mitä sieltä mahdollisesti löytyisi). Ahkera puhdistaminen Lillin taholta oli johtanut tietenkin siihen, että puremajälki oli ärtynyt ja tulehtunut. Nyt Lillillä on meneillään 10 päivän lääkekuuri, joka on jo nyt selvästi auttanut. Enää Lilli ei klenkkaa ja vaikuttaa muutenkin taas normaalilta.

Lillin käytös eläinlääkärissä oli oikein mainiota :-) Lilli saikin kehut eläinlääkäriltä, koska antoi niin nätisti tutkia ja karvojen leikkaus tassustakin onnistui lopulta ihan hyvin... Ensin Lilli kyllä piti trimmeriä maailman kamalampana asiana ja yritti sekä läppästä trimmeriä että hypätä karkuun ;-)

1 comment:

Soikku said...

Onneksi vaivan syy löytyi ja hoitokin!
Terkkuja koko jengille ja paipait, että jaksavat puolestaan hoidella orjan terveheksi...