Wednesday, March 10, 2010

Lulun kesä-look


Lulu vaihtoi bikineihin taas jo vähän etuajassa... Punainen takkuturkki on taas kynitty ja jäljellä on enää karvaa hännässä, päässä/kaulurissa ja vähän pöksyissä ;-) Tällä kertaa ei pystytty jättämään edes selkään irokeesiä, jollainen sillä oli viime vuonna.

Täytyisi yrittää ottaa parit kuvat sen uudesta ulkomuodosta, mutta eilen en viitsinyt sitä kuvaamisella kiusata. Lulu oli täysin unessa kun menin hakemaan sitä eläinlääkäristä, mutta herätyspiikki annettiin ennen kotiutusta ja kotona se lähtikin kävelemään samantien kopasta ulos, eikä edes horjunut tai kaatuillut ollenkaan! Outoa ;-) Kai se on vaan niin sinnikäs sissi, että sen piti itse päästä valitsemaan nukkumapaikkansa.

Heti oli huomattavissa aivan huomattava muutos sen käytöksessä! Lulu hyöri ja pyöri jaloissa koko illan ja kerrankin tykkäsi kun rapsuttelin ja silittelin. Onhan sillä toki parempi olo, kun takut eivät kiristä. Rouva muuten painoi huimat 6,5 kg, jolle ell ensin pyöritteli vähän silmiään... Loppujen lopuksi ei tullut edes laidutuskehoitetta! Karvattomasta Lulusta sen hyvin huomaakin, että sillä ei ole ylimääräistä, lukuunottamatta pientä kastraattipussia alavatsassa, joka sekin tuntuu olevan enimmäkseen pelkkää nahkaa. Väritys on taas hauska, kun pitkäkarvainen osa on todella tummanpunaista / ruskeaa ja kynitty osuus valkoista... Jos se sitetn kuitenkin on savu...

2 comments:

Merja said...

Voi Lulu raasu kun on reppanan näköinen "turkissaan". Vaikka olo muuten varmasti on paljon parempi :)

Katis said...

Kylläpäs Lulu näyttää hassulta ^_^ Pelkkä leijonanharjas jäi jäljelle. Mutta lämpimillä ilmoilla on varmasti mukavampaa ja saa lällätellä muille pitkäturkkisille ;-)