Monday, November 23, 2009

Äiti ja tytär

Marja oli oikeassa, Iines on sittenkin saanut lisää massaa! Juuri valitin, että ei ole saanut melkein kahdessa kuukaudessa gramman grammaa... mutta olihan se kuitenkin ;-) Äsken punnitsin ja rouva oli 3991 g. Kohtahan Iines ottaa Lillin kiinni, tosin Lilli on jo neljän kilon paremmalla puolella, että Iineksen syömisinnolla siihen saattaa mennä aikaa...

Mutta on leikkaus kuitenkin pienen ihmeen tehnyt Iinekselle, se mm. syö nykyään possunsuikaleita! Nuppineulanpäänkokoisiksi pilkottuna ja kädestä syötettynä, mutta syö kuitenkin... ;-) (Lillin mielestä mikään liha ei ole syötäväksi kelpaavaa, jotenkin en ole yllättynyt siitä, että nirsoilija-äidin tytär on samanlainen kuin äitinsä). Iines kyllä söi tiineysaikanaan kalkkunaa ja kanaa, mutta nekin piti pilkkoa tosi pieniksi ja vain yhden valmistajan kalkkunat kelpasivat.

Iines on saanut karvaakin lisää ja on oikein kauniissa kunnossa :-) Turkki on tällä hetkellä aika pehmeä, mutta eiköhän se vielä muutu paremmaksi, nyt kaikki karva mitä on, on oikeastaan aluskarvaa.
Lillin 8kk kuvista ei nyt mitään huippuotoksia tullut... Eilen aamulla käytin Lillin, Iineksen ja Roopen ulkona ja Lilli ei meinannut pysyä nahoissaan, kun oli taas niin paljon vaanittavia lintuja. Raasu ei oikein tiennyt mitä tekisi, joten jähmettyi ja puoliksi maastoutui :-) Lopulta tassut oli sen verran jäässä, että suostui suosiolla tulemaan sisälle.

Alimmassa kuvassa Lilli on Siltalan Heikin kuvaamana Kuopion näyttelyssä :-) Yllättävän nätti siitä hullun näköisestä pienestä kissanpennusta on kasvanut!
Kuva: Heikki Siltala

1 comment:

Merja said...

Kyl ne on vaan niiiiin kauniita tyttöjä :)