Wednesday, November 4, 2009

Innokas ulkoilija

Auto jäi laittamatta piuhaan kiinni illalla, joten päätin aamulla herättyäni käydä laittamassa sen. Parvekkeella pienen happihyppelyn tehnyt Lilli innostui asiasta suunnattomasti ja hyppi ja huusi innoissaan sen merkiksi, että oli lähdössä mukaan. En yleensä aamuisin ulkoiluta kissoja, mutta nyt en voinut vastustaa vetoavaa katsetta ja huutoa. Lilli siis pääsi mukaan.

Eka vietiin roskis ja sitten piuha autoon kiinni. Vaikka joka puolella oli autoja käynnissä ja ikkunoita raaputettiin, ei se Lilliä kiinnostanut ollenkaan. Innoissaan se juoksi suuntaan jos toiseenkin ja tietty häntä pystyssä. Ei tehty mitään pitkää lenkkiä, mutta vähän mentiin edes takaisin Hemmintietä. Onneksi ketään muuta ei aamu-ulkoilu kiinnostanut, eikä oven takana ollut yhtään kissaa jonossa ;-)

Toivottavasti Lilli kasvattaisi nyt talveksi pitkän turkin, yritän ainakin edesauttaa asiaa päästämällä sitä parvekkeelle aina kun se haluaa mennä - ja ulkoiluttamalla sitä melkein päivittäin :-) Iines-äiti oli todella hyvässä turkissa 9-10 kuukauden iässä, mutta se ilo ei kauaa kestänyt... Elättelen kuitenkin toivoa, että Lillillä olisi edes muutama karva ensi vuonna, kun se pääsee avoimeen.

No comments: