Tuesday, November 3, 2009

Onnea Remu, Karkki, Sunna ja Sibi!

Suuret onnittelut ekan pentueen ipanoille, jotka täyttävät jo 2-vuotta!


Sagan ja Häjyn kauniit punaiset tytöt ja komea musta poika täyttävät jo 2 vuotta! Katselin viikonloppuna pentukuvia ja iski pieni haikeus... Tämä nelikko oli erityisen seurallista ja hellyydenkipeää, nukkuivatkin koko porukka usein sängyssäni :-)

Remu, musta röllipeikko, asuu ystäväni luona täällä Mäntsälässä ja sitä tulee nähtyä usein. Remulla on yhä edelleen maailman pienin ja surkein ääni... Kooltaan se on suuri ja lihaksikas, mutta isoissa raameissa asuu sisällä pieni mammanpoika ;-)

Karkki asuu Nakkilassa Katin ja Visan luona, seuranaan Tikku-mettis, kotikissarouvat Nanna ja Minttu, sekä oma tyttö Kissafarin Canberra. Karkki sai keväällä 5 ihanaa pentua ja näistä creme ihanuus Kiara jäi kotiin. Näin "punaisen paholaisen" viimeksi kun pennut olivat 8 viikkoa ja pennuilleen omistautunut mamma oli aika laiha ja vähäturkkinen. Karkkia tullaan varmaan tulevaisuudessa taas näkemään ainakin joissain näyttelyissä.

Sibi asustelee Helsingissä Niskasen perheen luona seuranaan Sagan ekan pentueen Indira. Sibistä tuntuu päivä päivältä tulevan entistä karvaisempi! Se on hurmaavista hurmaavin kastraatti-neiti, joka on kuin ilmetty isoisä-Cosse. Uskon että Sibi tunnistaa minut edelleen, kun sitä käy katsomassa niin se hyörii ja pyörii ympärillä innoissaan... Tosin varmaan se on samanlainen kaikille ;-)

Hollantiin matkannutta Sunnaa en ole nähnyt luovutuksen jälkeen kertaakaan. Helmikuussa 2008 kuskasin sen ja omistajansa lentokentälle ja kyllä siinä hyvästellessä vähän meinasi tulla tippa linssiin... Kuukauden päästä vihdoin näen sen jälleen :-) Innolla ja jännityksellä odotan! Sunnalla on hoivattavanaan 4 pentua, jotka näen nyt sitten samalla. Ihanaa myös nähdä Sunnan omistajat jälleen, sekä heidän muut kissansa.

Kun näitä ihania pentuja ajattelee, alkaa haikailla lisää pentuja Sagalle... Todennäköisesti Sagalle ei kuitenkaan enempää pentuja ole tulossa, ellei jostain löydy jotain aivan ihmeellisen ihanaa kollia ;-)

No comments: