Monday, November 16, 2009

Isrokin tunnelmia

Äiti ja tytär
Näyttelyssä omassa pesässään

Kun herätyskello soi sunnuntaina neljän aikaan, kävi mielessä jälleen kerran että kyllä tämä harrastus vaatii jonkun sortin hulluutta. Auto oli pakattu jo edellisenä iltana, joten aamulla ei tarvinnut muuta kuin laittautua valmiiksi ja puoli viiden aikaan oli Lilli bokseineen apukuskin paikalla ja matka Kuopioon saattoi alkaa.

Matka kesti lähes neljä tuntia, ilman yhtään pysähdystä. Viimeiset kaksi tuntia meni jo jalat ristissä, mutta en ollut varma oliko pikaisenkaan pysähdykseen aikaa, joten en sitten pysähtynyt. Loppujen lopuksi aikaa oli riittävästi, puoli yhdeksän aikaan olin raviradan pihassa.

Lillillä piti olla kilpailijana Karkin tyttö Kissafarin Melbourne, mutta "Fuchi" olikin abs. Kisaa ei siis ollut nuorissa, vp valinnassa sen sijaan vastassa oli avoimen luokan naaras ja naaraspentu ja Lilli oli vp-total :-) Tp-valintaa ei kauaa tarvinnut odotella tämän jälkeen, koska Westerlundilla oli kakkoskategorian kissoja aika vähän. Lilliä vastassa oli siperiankissatyttö, mutta Lilli oli paremmassa kehitysvaiheessa ja oli tp. Yhdyn Westerlundin arvioon siitä, että Lilli on hyvässä balanssissa :-) Jossain vaiheessa se oli aika hurjassa vaiheessa, mutta nyt kaikki on aika hyvin kohdillaan.

Paneeli oli iloinen yllätys: Lilli käyttäytyi hyvin ja sai 2 ääntä! Voittaja sai 3, joten pienestä oli kiinni ;-)

Näyttelypäivä oli todella rattoisa ja seura loistavaa :-) Kurakeli haittasi vähän kotimatkalla näkyvyyttä, mutta samainen neljä tuntia kesti tännekin suuntaan tulla. Olin kotona jo puoli yhdeksältä, joten jäi aikaa vielä katsoa telkkaria ja seurustella kotona odotelleiden kissojen kanssa.

Kahden viikon päästä olisi sitten vuorossa Eryn näyttely Viikissä ja sitten on tämän vuoden näyttelyt kasassa.

1 comment:

Merja said...

Mullakin oli huippu seuraa tuolla Kuopiossa...mistähän mahtaa johtua ;) Kiitoksia vain hyvistä nauruista ja mukavista jutuista. Lilli on kyllä kaunis tyttö, harmi kun jäi niin pienestä kiinni, että olis paneelissa päihittäny sen poitsun.