Friday, November 27, 2009

Hollannin reissu lähestyy!

Alle viikko ja tämä tyttö on Hollannissa katsomassa Sunnaa ja Sunnan lapsia! Jee :-) Alun perin reissun piti toteutua jo viime syksynä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan... Nyt pääsen samalla näkemään Sunnan jälkikasvun. Hassua, viimeksi kun olen Sunnan nähnyt, oli se n. 15 viikkoinen ja nyt sillä on suunnilleen 10 viikon ikäiset pennut itsellään.

Kameran laturi on hetkellisesti hukassa, mutta täytyy kaivaa se esiin ennen reissua. Toiveissa olisi ottaa hurja määrä kuvia niin Sunnasta, pennuista kuin muistakin Yvonnen ja Johnin kissoista :-)

Kissat jäävät kotiin ja vanhempani käyvät niitä hoitamassa reissun ajan. 4 päivää ei nyt pitkä aika edes ole, tämä onkin vasta toienn kerta kun olen Lillistä erossa enemmän kuin pari yötä. En tiedä miten Lilli selviää, se kun nukkuu jalkojeni päällä joka yö... Omassa nukkumisessa ei varmaan suurta muutosta tällä kertaa ole, kun todennäköisesti saan jonkun kissan seurakseni ;-)

Eilen aloin miettimään, että Lilli on kyllä yksi rauhallisimmista tietämistäni kissoista. Toisaalta onko se ihmekään, kun sen äiti on pehmolelu ;-) Iines on laiskoin ja mukavuudenhaluisin tietämäni kissa, eikä sitä saa juoksutettua kuin juoksemalla namipurkin kanssa edellä... On Lillissä on sentään enemmän virtaa kuin äidissään, mutta nuoreksi kissaksi se on aika flegu!

No comments: