Friday, May 22, 2009

Eläinlääkäriä odotellessa...

Ell. aika on vasta 13:15, aika tuntuu taas matelevan... Pennut oksentelivat taas eilen ja varsinkin Lyyti on todella kipeän ja nuutuneen oloinen. Saga ja Roope ovat molemmat oksennelleet, samaten Iines oksensi tänä aamuna. Vain Lulu on tällä erää säästynyt taudilta.

Rokotukse siirtyvät nyt taas, varmaan ensi viikon lopulle. Iita on pennuista nyt parhaimmassa kunnossa, Diiva oksensi illalla ja ripuloi yöllä, joten sekin on aika nuutunut. Pieni raasu tuli yöllä kainaloon nukkumaan ja oli hohkasi kuin lämpöpatteri :-/ Lyyti oksensi eilen illalla moneen otteeseen, samaten yöllä. Iitan en ole nähnyt nyt oksentavan pariin päivään, mutta voi se silti olla oksennellut. Aika usein haluavat oksentaa hiekkalaatikolle, joten sieltä niitä oksennuksia on aika vaikea havaita.

Toivottavasti nyt saadaan jotain apua tähän tilanteeseen eläinlääkäristä! Pennut täytyy ainakin nesteyttää, antaa taas pahoinvointilääkettä ja mieluiten jotain antibioottiakin... Kun tämä ei kerta itsestään tunnu ohi menevän, niin jotain on keksittävä! Hirveä stressi ja huoli pienistä... Ovat kuitenkin vielä niin hirmu pieniä, että tuossa koossa 200g:n painon pudotus on todella suuri :-/

No comments: