Thursday, May 7, 2009

Vauhdin hurmaa...

7 viikkoiset ipanat ovat aivan pitelemättömiä! Juoksevat niin kovaa kuin jaloistaan pääsevät ja yleensä peräkanaa... Kiipeilevät, hyppivät, pomppivat ja vähän väliä tipahtelevat jostain. Mitään ei onneksi ole sattunut, vaan pyllähdyksen jälkeen matka jatkuu vähintään yhtä kovaa.

Lähes päivittäin vaihtelevat nukkumapaikaa, kun löytävät jotain uusia ja ihmeellisiä paikkoja. Nyt vuorossa on ollut Roopen lempipaikka, tietokoneen vieressä oleva pesä. Roope on ollut todella närkästynyt, mutta katsoo parhaimmaksi antaa naperoiden olla... Ne ovat edelleen sen mielestä jotenkin epäilyttäviä ja vähän pelottavia ;-) Niitä kannattaa väistää ja jos uskaltaa, voi vähän tassulla läpätä niihin vauhtia.

Sivuhyppyjä pörröisenä pallona hyppivä pieni kilpiäinen on punaisten ainainen ihmetyksen aihe! Uhitteleva pieni saa kyllä kurinpalautusta edelleen isommilta kilppareita, mutta punaiset väistävät suosiolla. Aika kuluu rattoisasti niiden touhuja seuratessa :-) On ne vaan niin hassuja pörriäisiä.

Pitkästä aikaa olen päässyt tekemään näyttelysuunnitelmiakin ja pieni uhitteleva kissa on ilmoitettu 4 näyttelyyn! Toivon mukaan ei käyttäydy siellä ihan yhtä reteästi kuin kotosalla... Pysyy kyllä kotona hyvin näyttelyasennossa, mutta saas nähdä miten tositilanteessa ;-) En myöskään usko, että se on noista helpoin pestävä, mutta se selvinnee pian...

No comments: