Tuesday, May 12, 2009

Hevi-tytöt 8 viikkoa huomenna

Aika menee huisin nopeaan, pennut ovat huomenna jo 8 viikon ikäisiä! Elävät tällä hetkellä kuin "pellossa"... äitinsä on niin miehenkipeä, ettei ehdi niitä paimentaa. Saga ahdistelee Roopea ja Iines puolestaan Sagaa... Lulu on ainoa, joka vähän tarpeen tullen ehtii ojentaa lapsia. Iinestä ei haittaa vaikka juoksisivat ylitse, se vaan innostuu kiehnäämään entistä enemmän. Toivon mukaan pian jo rauhoittuu, sitä mouruamista ei jaksa kukaan ;-)

Ensi viikolla ohjelmassa on ekat rokotukset. Tilanteen mukaan katson tuleeko Iines mukaan vai ei (ekojen pentujensa mukana ei ollut kummallakaan kerralla). Ainoa isoista kissoista joka on rokotuksia vailla, olisi Lulu... Lulua vaan ei voi pentujen kanssa ottaa mukaan ;-) Ei anna kovin hyvää mallia pennuille, jos (=kun) alkaa taas riehumaan ;-) Lulun eduksi on sanottava, että siitä on saatu verta ilman rauhoitusta - vaikka onkin purrut kasvattajaa/omistajaa/eläinlääkäriä joka rokotuskerralla.

Uusia kuvia pitäisi olla tulossa huomenna tai ylihuomenna! Kuvat on vielä ottamatta, mutta yritän tänään saada edes jotain otoksia :-) En ole jaksanut enää punnitakaan ipanoita päivittäin, mutta kaikki ovat yli kilon joka tapauksessa. Huomenna täytyy punnitakin, että tilastot pysyy kunnossa.

Infinityn luovutusajankohta osuu näillä näkymin viikon 20 perjantaille ja Destinyn seuraavalle viikolle. Ihan kivaa vaihtelua, ettei täydy kaikkia viedä samana päivänä! Viimeksi ajoin samana päivänä sekä Vantaalle että Kuopioon... Saas nähdä mitä Lyyti tuumaa, kun jää "yksin".

No comments: