Wednesday, May 20, 2009

Pientä riehaa ilmassa

Tunnelin päässä taitaa sittenkin olla valoa! Aamulla heräsin siihen, kun pennut riehuivat ja juoksivat melkein entiseen tapaan. Näytti taas siltä, että nälkä on kova, mutta siitä huolimatta ruoka ei kenellekään vielä maistunut. Jospa illalla jo jotain söisivätkin, toivon ainakin. Juotin taas ruiskusta vettä kaikille ja syötin vähän nutriplussaa. Töiden jälkeen pitää mennä jostain hakemaan lisää ruokaa kissoille, jotta selvitään huomisesta kauppojen kiinniolosta ;-)

Saga oksensi tänä aamuna :-/ Toivottavasti oli taa vain hotkinut ruokansa - niin kuin yleensä. Iineksen oksentelu tuntuu loppuneen ja se söikin jo taas normaalisti. Punaisilla ei vielä ole ollut mitään oireita nähtävissä, mutta siitä huolimatta Lulu yritti päästä jaolle, kun nutriplussaa jakelin ;-) Nutriplus on sen suosikkia, mutta tuolla elopainolla se ei sitä kovin usein saa maistella.

1 comment:

Soikku said...

No huh huh...onpa ollut sulla rumbaa Georgen kera. Toivottavasti tauti nyt lakkaa, pienet piristyy entiseen vauhtiin ja isot säästyy ykältä.
Nopsaan on aika mennyt, pikkuiset on jo niin tomeran näköisiä "isoja" kissoja. Suloisia ovat he, söppösiä!
Paijatusta kaikille ja orjalle tsemitystä!