Friday, May 29, 2009

Vapaaehtoinen koira-uhri tiedossa...

Ystäväni Kreikasta tuotu Pulla-koira on päättänyt uhrautua ja tulla tutustumaan kissanpentuihin! Saa nähdä mitä tykkäävät puolin ja toisin. Pulla on hirmu kiltti koira, pieni ja innokas :-) On kyllä kissoihin tottunut, mutta mun kissat ei juurikaan ole koiriin tottuneita ;-)

Aada on kuitenkin Elvis-koiran kaveriksi menossa, joten ehkä olisi hyvä vähän näyttää koiraa sille ennen kuin muuttaa. Muutenkin yritetään nyt vastataudista selvinneinä totutella isoon ja ihmeelliseen maailmaan. Tekisi mieli viedä pennut vähän valjastelemaan, mutta pihapiiri on sen verran hälyinen, että pitäisi pakata lapset koppaan (taas) ja ajella porukoille. Siellä on vehreää lääniä tarpeeksi ja suojainen pihapiiri. Voisi saada ihan kivoja kuviakin :-)

Mullahan on ostettuna Vänttisen iki-ihanat fuksian väriset xxs valjaat, joten ne olisi varmaan pennuille ihan passelit :-) Tosin luulen, että ainakin Lilli olisi jo ihan sopiva xs valjaisiinkin. Vaaka näytti tänään sille ja Siirille vähän alle 1,5 kg ja Aadalle vähän reilun 1,3kg. Viime pentueen tytöt olivat alle 1,4 kg luovutusiässä, joten vatsataudista huolimatta ohi mennään heittäen. Jännä juttu sinänsä! Kun emo on sama ja isätkin täysveljiä :-)

Kolme viikkoa vielä pentujen kanssa, ennen kuin Lilli joutuu jäämään "yksin" isojen kanssa. Saa nähdä mitä se tuumaa. Ja mitä Iines tuumaa... Tuskin on kauhean tyytyväinen!

No comments: