Monday, May 18, 2009

Voihan yrjö...

Kirjaimellisesti... Heräsin siihen, että joku oksentaa. Ensin ajattelin että se on joku noista isommista enkä ajatellut nousta katsomaan. Kun oksennukseen seuraavalla kerralla liittyi hätääntynyt miukuna, päätin nousta katsomaan. Lyyti oksensi ensin kerran, sitten toisenkin ja siitä se on nyt jatkunut aika tasaiseen tahtiin pari tuntia :-( Kiltti ja siisti tyttö kun on, niin oksentaa hiekkalaatikolle!

Eikä mennyt kauaakaan, kun Iita teki hirveän juoksun laatikolle ja oksensi kaaressa miukunan kera sinne :-( Nyt oksensi jo Diivakin, mutta se tuntuu olevan paremmassa kunnossa, kun virtaa vielä riittää. Lyyti on ihan nuutunut ja vain nukkuu ja oksentelee. Täytyy soittaa eläinlääkärille, kunhan kello tulee kahdeksan. Täytyisi nyt ainakin saada ne nesteytettyä etteivät kuivu.

Pieni takaisku keskiviikkoisia rokotuksia ajatellen... Ehkä muuten katselisin huomiseen miten tilanne kehittyy, mutta pennut pitäisi luovutusta ajatellen saada tällä viikolla rokotettua ekan kerran. Hiukka ironista taas, että tähän asti kenelläkään ei ole ollut MITÄÄN. Ei edes vatsa löysällä kenelläkään. Nyt sitten yrjö lentää kaaressa. Aikuisilla ei ole mitään ainakaan vielä. Ehkä nyt kävi sen verran onnettomasti, että toin lauantaina jonkun pöpön mukanani näyttelystä :-/ vaikka vaihdoin vaatteet ja desinfioin kädet heti kun tulin kotiin (enkä käpälöinyt juurikaan muiden kissoja ;-)). Toinen mahdollisuus on joku ruoka, aikuiset kun ei juurikaan pentujen pöperöitä maistele.

** Tämänkin pikaisen kirjoittamisen aikana Iita on tehnyt jo yhden syöksyn laatikolle. Diiva leikkii entiseen malliin ja Lyyti nukkuu päiväpeiton päällä hiukka räjähtäneen näköisenä. Oli saanut jotenkin sotkettua itseään siihen oksennukseen, enkä vielä raaskinut pestä.

1 comment:

Henriikka said...

Voi ei! Tsemppiä ja paranemisia pikku kisutytöille! <3