Tuesday, May 26, 2009

Uusi rokotusaika!

No niin, uusi rokotusaika on varattu torstaille :-) Yritän saada seuraavan sitten kolmen viikon päähän torstaille (18.6.), vaikka sillon alkaakin jo juhannushulinat olla käynnistymässä. Eiköhän ell toivon mukaan vielä silloin ole auki? Torstaina se varmaan selviää, en viitsinyt puhelimessa alkaa sitä aikaa sumplimaan.

Pennut ovat taas vauhtia täynnä! Siiri ja Lilli ovat yli 1,3 kg ja Diivakin yli 1,2 kg. Pahimmillaan Lilli oli 1,1 kg ja Diiva vain 950g! Että tosi hyvin ovat saaneet painoa takaisin. Edelleen tuntuu ikävästi selkärangat, mutta kaipa ne pian palautuvat sellaisiksi pehmeiksi palloiksi taas ;-) Tietty tuo 10 viikon ikäkin alkaa jo vähän karsia sitä pentupyöreyttä...

Ovat suostuneet ottamaan lääkekuurin pääasiassa ihan nätisti. Lääkkeen jälkeen saavat aina ruiskusta vähäsen a/d + korvikemössöä, että lääke menisi alas asti. Amoxival vetin pitäisi olla kissan mielestä hyvän makuinen, mutta kukaan ei ole kertonut sitä näille ;-) Sen sijaan yksi pillerin puolikas meni vääriin suihin, Iines kun luulee että nämä ovat jotain nameja! Lääkevaras...

Pahoinvointilääkkeet loppuivat jo eilen ja nähdäkseni kaikilla on ihan hyvä vointi kuitenkin. Jännä nähdä miten kauan nuo ipanat saavat "hulluna" painoa takaisin. Nyt on tullut sellaiset 50g/pv. Yllättävän hyvin syövät kaikkia ruokia, mutta omia makumieltymyksiä on jo havaittavissa. Lilli ja Diiva tykkäävät esim. Almon kittenistä, jota Siiri ei taas suostu kuin vähän maistelemaan. Siiri on enemmän tykännyt kaikista jauhelihamössöistä (jauhelihaa ja RC:n kitten vuokaa). Applawsin kitten taisi olla sellainen, mistä kaikki innostuivat. Sitä vaan ei Mäntsälästä saa mistään, eikä Zooplussan tilaus ole vielä tullut.

Raksuista tarjolla on ollut Jamesin kitteniä (duck, varmaan se punainen pussi tekisi paremmin kauppansa, täytyisi käydä täydentämässä varastot), Royal Caninin babycatia (maistuu muuten punaisille palleroillekin ;-)) ja mm. Masteryn ja Trainerin raksuja. RC on ollut ainakin tähän asti suosituinta.

Mahat on ihan hyvin kestäneet ruokakokeiluita, tosin tänään laatikoita siivotessa löytyi vähän löysempi tuotos. En kuitenkaan saanut paikallistettua sitä keneenkään. Sehän voi tietysti johtua lääkekuuristakin tai mistä vaan... mutta suoranaisesti ei ole ollut havaittavissa minkään ruoan epäsopivuutta.

No comments: