Tuesday, May 19, 2009

Päivitystä tilanteeseen

Muut pennut tuntuvat olevan jo suht hyvässä kunnossa, paitsi Lyyti :-/ Olen nyt kaikkia kolmea pakkojuottanut ja vähän syöttänytkin. Iita on ainoa, jolla on ruokahalua löytynyt. Diivakin taisi olla vähän aikaa sitten raksukupilla, mikä ei ehkä ollut se paras vaihtoehto. Lyytilläkin voisi olla nälkä, mutta lähinnä vaan haistelee kupeilla ja sitten peittelee ruokia.

Maistoi se äsken ihan vähäsen i/d:tä ja olen sille nyt antanut puoli väkisin nutriplussaa ja ruiskulla vettä. Sain kyllä eläinlääkäristä kotiin nesteytysvälineet, mutta totesin että se on jo sen verran hyvässä kunnossa, että operaatio ei tosiaan onnistu omin avuin! Toivottavasti se nyt virkistyy muilla keinoin, tai täytyy viedä se uudelleen eläinlääkärille nesteytykseen.

Näillä näkymin Diivalla ja Iitalla on rokotus perjantaina. Lyytin osalta tilanne näyttää siltä, että sitä ei missään nimessä voi rokottaa samaan aikaan. Todennäköisesti teen niin, että se menee ekoille rokotuksille, kun muut menevät toista kertaa - ja sitten menee vielä tehosterokotukseen heinäkuun puolella. Hyvä asia tässä on tietysti se, että se on jäämässä kotiin! Ei tarvitse murehtia luovutuksen siirtymistä tms.. Kesäkuun näyttelyt oli pakko perua kuitenkin tämän takia, koska varoaika rokotuksen jälkeen on 15 vrk ja se ei mitenkään näillä uusilla rokotusajoilla täyttyisi.

No comments: