Tuesday, May 19, 2009

Varovaisen toiveikas...

Aamu alkoi jälleen siten, että olin puoli unessa kun kuulin jonkun oksentavan. Äkkiä ylös ja katsomaan, kuka se oli. Diivahan se oli tällä kertaa, oksensi ruokaa jonkun verran mutta vaikuttaa ihan virkeältä. Annoin kaikille pennuille taas pahoinvointilääkettä murusen ja nyt tunnin sisään kukaan ei ole oksentanut.

Lyytikin on piristynyt huomattavasti, painivat tälläkin hetkellä makuuhuoneessa Iitan kanssa (Iita on hätää kärsimässä ;-)). Paino on Lyytillä ja Diivalla tippunut aika reilusti, ollaan suunnilleen samoissa lukemissa kun viime viikon keskiviikkona. Iitan painokin on tippunut jonkun verran, mutta on silti enemmän kuin viime viikkopunnituksessa. Toivottavasti vointi tästä nyt kohenee pian ja painotkin kääntyvät nousuun. i/d ei saanut pennuilta kovin hyvää arvosanaa, mutta jospa ne sitä vielä suostuisivat syömään.

Iines oksensi illalla kolme kertaa, mutta nyt sekään ei ole oksentanut. Muut eivät vielä ainakaan osoita merkkejä taudista... Jospa tämä tästä nyt kääntyisi jo voiton puolelle. Kunhan oksentelu loppuu, on tiedossa aikamoinen siivousrumba.

No comments: