Monday, May 18, 2009

Yrjötys, osa 2

Ipanat ovat nyt sitten vierailleet eläinlääkärissä ekaa kertaa... Kun tulin kotiin töistä, olivat Diiva ja Iita jo ihan hyvän oloisia, leikkivätkin jo suht entiseen malliin. Lyyti sen sijaan oli ihan veto pois ja oksensi kertaalleen ennen lähtöä. Lyyti olikin sitten ainoa, joka nesteytytstä kaipasti (mitä en yhtään ihmettele, kun aamulla oksensi jo kymmenisen kertaa ja päivän aikana varmaan vielä muutaman kerran)

Nesteytyksen jälkeen kaikki saivat pahoinvointilääkettä ja sitten lähdettiin kotimatkalle. Kotona Iita ja Diiva aloittivat heti normaalit riehumiset, mutta Lyyti on nukkunut koko illan. Oksensikin kertaalleen vielä :-/ Nyt vaikuttaa pirteämmältä, leikkiikin jo. Diivakin oksensi äsken taas... tietty heti pahoinvointilääkkeen annon jälkeen. Samaten Iines veti hirveät yrjöt! Toivon totisesti, ettei pöpö nyt iske noihin isoihin... siinä on sitten vähän enempi siivoamista, joskin vähemmän huolta ;-) Yleensä noilta aikuisilta on pienet mahapöpöt menneet ihan omin avuin parissa päivässä ohi.

Kurja tauti... tiedä sitten onko bakteerin vai viruksen aiheuttama, mutta ell epäili virusta ja lääkekuuria ei vielä määrätty. Jos oireet jatkuu, niin täytyy tehdä uusi reissu. Siirsin rokotusaikojakin eteenpäin, toivon mukaan ovat hyvässä kunnossa jo seuraavan ajan aikoihin.

No comments: